piatok 1. februára 2013

Januar Favorites !!!

Ahojte kočky.
Prvý mesiac v roku už skončil. Ja som si pripravila prvý krát takýto príspevok s názvom Januárový  favoriti.Ako ste si mnohí z vás všimli,že takéto favorites robí dosť veľa Youtube gurus. Nechala som sa troška inšpirovať :)

Januar beauty.

Ako prvé je to balzam od neutrogeny. V januáre má dosť veľa teda skoro všetci popraskané pery. Treba ich nejako chrániť. Ja mam od neurogeny a nevymenila by  som ho len tak za niečo :)

Maskara Rocket Volume od Maybelline NY. Milujem ju !!! Tí ktorí si nevedia vybrať berte ju a to hneď. Už žiadnu inú si kupovať nebudem. V priebehu týždňa dám na túto maskaru recenziu.

Púder Stay Matte od Rimmel London. Zlatíčko nič viac ja mam odtien (003- Peach Glow)

Medzi moje obľúbene beauty veci patria aj laky na nechty. Teraz najradšej nosím dve farby a to sú čierna a červená ( tú nosím v každom odtieni )


Januar fashion.

Teraz najčastejšie nosievam legíny čierne k tomu pridám nejaký sveter a šatka z H&M.
Boty nosievam takzvané Hollywoodky.


Ešte pár vecí ,ktoré nepatria do módy alebo kozmetiky :

 Tento mesiac som si kukla film Friends With Benefits ( Kamarát taký rád) - nasmiala som sa. Skvelý film odporúčam pozrieť.


Môj obľúbený serial mesiaca je jednoznačne Pretty Little Liars. Áno,áno, áno úplne najviac som na nich závislá. Dve série som si pozrela na 5 dní.

Hudobný obľúbenci za tento mesiac sú : 

Takže tento mesiac som našla tohto chlapíka , jeho piesne počúvam aj celý deň. Vôbec ma neomrzia a pritom je to veľmi chytľavé :D :D a + bonus je aj smiešny :D

Obľúbila som si aj pesničky z PLL tu je pár z nich :



Takže dievčatá toto sú moji obľúbenci mesiaca. Dúfam ,že sa vám príspevok páčil a budem rada ak o komentujete  Budem sa snažiť pridávať takýto príspevok na začiatkoch nových mesiacoch.
  To je odo mňa na dnes všetko. ( v priebehu týždňa čakajte moju prvú recenziu)
Vaša Katy :-*

2 komentáre:

  1. pekný príspevok Katy :)
    a kde kukáš sérié od Pretty Little Liars ?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem Kristínka :)PLL kukám na zkouknito.cz alebo na esieraly.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť